Regulament intern al forumului rLz.Ro

Categorie destinata anunturilor , regulamentului si diverselor instiintari din partea conducerii.
Locked
User avatar
Jay @ rLz.Ro
Administrator Website
Posts: 1
Joined: Mon Jun 11, 2018 8:39 pm
Location: Bucuresti
Interests: Dezvoltarea rlz-ului !
Occupation: Munca & Home
Contact:

Sun Sep 09, 2018 3:21 pm

Bine ai venit pe acest forum si iti multumim ca ai trecut prin acest regulament intern al forumului. Regulile sunt foarte simple aici , am sa notez aici doar cateva idei despre regulament iar restul tine de omenia fiecaruia.

[1] Evitati cu orice pret limbajul vulgar pe acest forum. Intotdeauna trebuie sa existe un limbaj decent din partea fiecaruia.
[2] Nu acceptam reclama. Fiecare forum are dreptul de a interzice sau nu reclama. Noi rLz.Ro , interzicem reclama pe acest forum !
[3] Offtopic & Spam . Intotdeauna vor exista astfel de situatii in care se va posta in offtopic sau spam. Totul este discutabil de la subiect la subiect dar preferam sa punem o anumita restrictie pentru offtopic & spam voluntar.
[4] Respectati deciziile celor ce sunt pusi sa modereze si sa administreze forumul. In cazul in care sesizati un abuz , va rog sa va adresati mie personal printr un mesaj privat.
[5] Folositi corespunzator categoriile forumului. Incercati sa acordati putina atentie atunci cand postati ceva in loc sa muncim dupa voi.
[6] In curand va fi deschis si un server de counter - strike 1.6 . Incercati sa postati in categoria destinata acestuia tot ce tine de acest server.
* Interzicem abuzul de putere celor ce detin functie. Sanctiunea este retragerea acestei functii in cadrul forumului.
* Regulile sunt generale , in mare dar sunt valabile pentru toata lumea inclusiv pentru mine ca fondator al acestui forum.
* Nu va exista un tabel de sanctiuni pentru fiecare prostioara in parte. Fiecare moderator va lua decizia care considera ca este corecta si duce la solutionarea problemei.
Locked